«Veltrente mennesker som ser seg selv i speilet, for å sikre seg at musklene ikke har blitt stjålet. »

Det er hardt å innse at treningen har godt skeis. Jobb, flytting og andre ting spiser opp tiden og energien som Pac-Man i møte med prikker.

Men som i alle ting må man ta et valg. Å fortsatt være i sitt travle hull, eller grave seg opp igjen. Og etter tre måneder er jeg endelig tilbake i trening, og denne gangen med en endring.

Jeg har gått imot mine fordommer, og startet å trene på studio.  Et hard valg for fordommene har vært sterke siden sist gang jeg var innom ett.

Trening på studio

Veltrente mennesker som ser seg selv i speilet, for å sikre seg at musklene ikke har blitt stjålet.
Folk i bar overkropp som svetter på alt mulig, uten å tørke opp etter seg selv – som vi har lært av hunder er det å legge igjen lukt en like effektivt kommunikasjonsmedium som morse, emojier og røyksignaler. De veldig peppye menneskene som møter deg i resepsjonen som vil selge deg alt mulig slags dritt.

Som om verden ikke var plaget nok av folk som vil gi deg ting du ikke trenger. Ingen trenger abonnement på super-vitanmin-enjhjørningståreekstrakt-eviglivformular-piller, med en spesiell shorts som gjør at svetten din lukter kardemomme som innmeldingsgave.

Og lukten, gode gud, den lukten i treningssenter som ellers kun oppstår i hundre år gammel sko eller på t-banen etter et idrettsstevne.

Men alt dette la jeg til side, for når vekten øker må fordommene reduseres.
Og gjett om jeg ble positivt overasket når jeg nå startet treningen hos Actic.

Ikke bare har menneskene som jobber der mer fokus på kundeservice enn salg av alt mulig, men senteret består av et hyggelig sammensurium mennesker. Eldre, unge, kvinner, menn og mennesker fra alle verdens hjørner.

Ikke for travelt, ikke for masete og alle møter deg med vennlighet.
Jeg har nylig startet med både styrke og kondisjon, og kommer til å poste litt progresjon alt etter som dette går.

Per nå har jeg bestemt meg for å trene styrke tre dager i uken, med kondisjonstrening i mellom. Selvfølgelig rolig i starten; for raskt blir det bare skader, for tregt blir det bare kjedelig.

Så får vi se, per nå har dette vært en god ide. Men gode ideer kan ofte bli dårlige; litt som den siste ølen på en lørdag.